Contentcreatie

Communiceren is zijn

Webredacteurs, journalisten, cameralui, monteurs maar ook event designers, allen hebben ze een gemeenschappelijk kenmerk: ze creëren content. Met als enig doel de personen tot wie ze zich richten boeien en zichtbaarheid en dus content creëren. Door een editorial calendar op te stellen die strookt met de vastgelegde marketingcampagnes begeleiden we onze klanten bij al hun redactionele projecten in alle formaten en voor alle platformen. Wij ontwikkelen eveneens communicatieplatformen en persdossiers op basis van een bestaand charter.

PR & media

Communiceren is bevestigen

We beperken ons niet tot het vertellen van een verhaal. De beloften die we doen houden we waardoor we goede relaties onderhouden met elk persmedium. Wij zorgen ervoor dat onze klanten kunnen samenwerken met de grote media van hun specifieke sector zodat ze hun merkcontent op een gepersonaliseerde manier kunnen verspreiden en hun geloofwaardigheid kunnenversterken. Storytelling houdt voor ons geen geheimen in maar om de doelstellingen volledig te realiseren, moet de content via de juiste kanalen naar buiten gebracht worden.

Influencers

Communiceren is delen

De sociale media zijn onmisbaar. Wij weten hoe de zichtbaarheid van een merk te boosten, een community te ontwikkelen en de uitwisselingen rond een merk exponentieel te doen stijgen. Storytelling is de opdracht, maar wij doen het graag op onze manier.

event

Events - Animaties & opening van winkels

Communiceren is pure magie creëren

De events die wij organiseren versterken de content en zin van de communicatie. Ze beperken zich niet tot informeren alleen maar focussen op delen en emoties. Ze zijn opgezet om niet alleen een gemeenschappelijke visie te delen met de doelgroep maar ook om een magische herinnering na te laten.

Productpresentaties

Communiceren is overtuigen

Wij stimuleren het gewenste gedrag en sturen uw doelgroep in de juiste richting zodat men zich de juiste vragen stelt en vooral de juiste antwoorden vindt. Met tailor made presentaties nodigen we de consument uit om een product te ontdekken, het zich eigen te maken en de klantenbinding te versterken.

PR-coaching

Communiceren is de weg tonen

Journalisten te woord staan is zeker geen onmogelijke opdracht! Met een beetje voorbereiding, wat coaching en de juiste adviezen kunt u zelfs met plezier uitkijken naar de ontmoeting. Wij opereren solo maar kunnen ook een bestaand team versterken. Wij kunnen de puzzelstukken aanreiken om het hechte communicatieteam te smeden dat u momenteel misschien nog ontbeert.

Contact opnemen
Een vraag, een offerte of een advies?

So Mind
Christel Trosch
Rue Fonteny 22
1440 Braine-le-Château
+32 475 37 31 15